Et favoritsted for skimmelsvamp er bag tapet

Et sted, hvor skimmelsvampene hyppigt sætter sig, er omme bag dit tapet. Skimmelsvampene kan gemme sig i hulrummene bag tapetet længe uden at være aktive. Men med tiden vil udbruddet blive aktivt, og svampene vil blive synlige som misfarvninger eller mørke plamager på dit tapet. Der kan nemt opstå et et fugtigt hulrum mellem tapet og væggen. Skimmelsvampene skal bruge fugt for at kunne overleve, og netop derfor er tapet et godt sted for skimmelsvampene at sætte sig.

Oftest ses skimmelsvampene i ældre dårligere isolerede huse. Regnvand og fugt kan nemmere trænge ind i fundamentet i denne type huse. Hvis først fugten er trængt ind, kan det være meget vanskeligt at få det hele tørt igen. Hvis der ikke bliver affugtet ordentligt er der er risiko for, at der kan udbryde skimmelsvamp. Hvis først der er opstået fugt bag dit tapet, kan fugten nemlig ikke slippe ud igen, og så fungere tapetet faktisk som en slags beholder for fugten. Den konstante fugtighed skaber perfekte levevilkår for de modbydelige skimmelsvampe. Hvis du har mistanke om, at der kan være skimmelsvampe bag dit tapet, så er der forskellige forholdsregler, du kan gøre dig for at forebygge et udbrud af skimmelsvampe. Det første, du kan gøre, er at føle og mærke dig frem. Hvis tappet føles koldt, klamt eller vådt, kan det være et tegn på, at der er fugt inde bag dit tapet. Du kan også bruge lugtesansen til at vurdere om, der er skimmelsvamp bag tapetet. Hvis tapetet har en besynderlig jordslået eller muggen lugt, er også et tegn på, at der kan være opstået skimmelsvamp bag dit tapet. Når du bliver opmærksom på et muligt tegn på skimmelsvampe i dit hjem, er det vigtigt, at du reagerer hurtigt, så du undgår at skimmelsvampene spreder sig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor ekspertise

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, med stor kundetilfredshed.

Innovativ grøn teknologi

Effektiv fjernelse af skimmelsvamp med innovativ grøn teknologi.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp spreder sig hurtigt, hvis ikke du får den fjernet.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Vi hjælper med at finde årsagen bag skimmelsvamp.

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, der rykker ud i hele landet, og vi kan både hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos os får du altid en god og professionel service, ligesom du kan være sikker på høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat.

Kontaktoplysninger

Skimmel Remove ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 60 59 40 / 81 71 20 76

E-mail: mg@skimmelremove.dk