Skimmelsvamp i fuger i hjemmet

Er der sorte pletter på fuger i badeværelset eller i vinduer i hjemmet, så er der stor sandsynlighed for, at det er skimmelsvamp. Der kan nemt opstå skimmelsvamp i fuger, i fugtige områder som badeværelser og mellem vinduer. Badeværelset er et rum, der tit er fugtigt, og derfor er et perfekt miljø for skimmel. Opdager du skimmelsvamp i fuger mellem fliserne eller i fuger i vinduet, så er det vigtigt at få dem fjernet. For det første er det ikke pænt med sorte fuger, og for det andet det er skimmelsvamp især skidt for indeklimaet og kan være skadeligt for helbredet.

Undgå skimmelsvamp i fuger på badeværelset

For at undgå skimmel i fuger på badeværelset, er det for det første vigtigt, at man husker at lufte godt ud og tørre grundigt af, efter man har været i bad. Gør man ikke det, skaber man et fugtigt miljø, som danner skimmelsvamp i fugerne. For det andet, så danner overskudsvand på fliser og i fuger kalk, og dannes der først kalk, så kan skidt og snavs sætte sig fast i kalken, hvilket giver skimmelsvamp de absolut bedste vækstbetingelser. Udover god udluftning og grundig aftørring, så kan du med fordel også foretage en forebyggende behandling, hvor du tørrer dine fuger af med eksempelvis Rodalon. Rodalon er desinficerende og kan bl.a. hjælpe med at forebygge skimmelsvamp i fuger. Det er en god idé at tjekke fugerne årligt, for hvis de ikke er tætte, kan vand trænge ind bag fliserne og danne skimmelsvamp i fugerne.

Hos Skimmel Remove har vi mange års erfaring med skimmelsvamp. Vi ved, hvor svært det kan være at slippe af med skimmelsvamp i fuger og vinduer, så hvis du har givet op, kan vi træde til. I nogle tilfælde kan det stå så slemt til, at du ikke selv kan klare det, og i så fald så står vi klar til at hjælpe dig! 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor ekspertise

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, med stor kundetilfredshed.

Innovativ grøn teknologi

Effektiv fjernelse af skimmelsvamp med innovativ grøn teknologi.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp spreder sig hurtigt, hvis ikke du får den fjernet.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Vi hjælper med at finde årsagen bag skimmelsvamp.

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, der rykker ud i hele landet, og vi kan både hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos os får du altid en god og professionel service, ligesom du kan være sikker på høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat.

Kontaktoplysninger

Skimmel Remove ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 60 59 40 / 81 71 20 76

E-mail: mg@skimmelremove.dk