Bor der skimmelsvamp under dit gulv?

Hvad skal du gøre, hvis du opdager skimmelsvamp under gulvet?

Hvis du mistænker skimmelsvamp under dit gulv, bør du få det undersøgt hurtigst muligt. Skimmelsvampen lever på organiske materialer som trægulv, tapet, gipsvægge mv. så det er vigtigt at få skimmelsvampen under kontrol, før den spreder sig.

Skjult skimmelsvamp under gulv

Det er ikke altid, man kan se skimmelsvampen. Især ikke hvis den gror skjult under gulvet. Hvis du bor i hus og har skimmelsvamp under gulvet, er det vigtigt, at du får foretaget en længere udredning og sikrer, at skimmelsvampen ikke har spredt sig til de bærende træbjælkerne under gulvet. For at sikre at den skjulte skimmelsvamp opdages i tide, bør du kontakte en fagperson, som kan foretage forskellige målinger så skimmelsvampen kan lokaliseres. Læs mere om vores målinger og tests her.

Vandskade, fugt og skimmelsvamp

Hvis du har haft vandskade, er det meget vigtigt, at du sørger for, at det ramte område er helt tørt, fordi skimmelsvamp eeeelsker fugt. Hvis området fortsat er fugtigt, er der stor risiko for, at der dannes skimmelsvamp.

Har du ikke haft en vandskade, er det dog stadig en god idé at tjekke op på, om der er fugtige områder i bygningen. Det kan være små utætheder, hvor regnvand og fugt kan trænge ind – eksempelvis under tag og facade.

Der kan også trænge fugt op i gulvet pga. grundfugt. Grundtfugten trænger op i fundamentet direkte gennem jorden og kan dermed danne skimmelsvamp under gulvet.

Hvordan ser skimmelsvamp ud?

Skimmelsvamp kan se ud på mange måder. Skimmelsvampen gror som plamager, skjolder på gulvet, men kan også bare være misfarvninger i forskellige nuancer. Ofte er skimmelsvampen sort, men den kan også være grå, sorte, grønne, rød, brune og hvide.

Hvordan lugter skimmelsvamp

Skimmelsvamp lugter jordslået og muggent. Ofte kan man både lugte og se skimmelsvampen, men den kan også gro under gulvtæpper og under tapetet. Oplever du en kraftigt lugt af skimmelsvap, bør du få det undersøgt hurtigst muligt.

Skimmelsvamp allergi

Selvom skimmelsvamp er en svamp, som ikke nedbryder det materiale, den vokser på, bør den stadig fjernes, da skimmelsvamp kan give allergi. Skimmelsvampen skaber et dårlig indeklima og kan ved alvorlige angreb være meget sundhedsskadeligt. Du bør vaske dem væk og rense underlaget med et svampedræbende middel eller kontakte en fagperson, som kan behandle området. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor ekspertise

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, med stor kundetilfredshed.

Innovativ grøn teknologi

Effektiv fjernelse af skimmelsvamp med innovativ grøn teknologi.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp spreder sig hurtigt, hvis ikke du får den fjernet.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Vi hjælper med at finde årsagen bag skimmelsvamp.

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, der rykker ud i hele landet, og vi kan både hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos os får du altid en god og professionel service, ligesom du kan være sikker på høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat.

Kontaktoplysninger

Skimmel Remove ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 60 59 40 / 81 71 20 76

E-mail: mg@skimmelremove.dk