Bor der skimmelsvampe i dine vindueskarme?​

Skimmelsvampe elsker fugt, og derfor er vindueskarme også et af de steder, hvor skimmelsvampene ofte sætter sig. Vindueskarmen har stor risiko for at kunne blive fugtigt. Dit vindue er en åbning ud til både vind og vejr. Hvis vinduet ikke lukker helt tæt, eller det ikke sidder helt tæt i fundamentet, så kan fugt og regnvand nemt trænge indenfor.

Når der først er fugt til stede, kan skimmelsvampene gro, leve og vokse. Hvis der er fugtigt i din vindueskarm, er der risiko for, at skimmelsvampene kan sætte sig i vindueskarmen. Der er flere midler og metoder, du kan benytte for at forebygge et skimmelsvampeudbrud i dine vindueskarme. Hvis du har mistanke om, at din vindueskarm er utæt, skal du som det første sørge for at lukke vindueskarmen helt til, så den er fuldstændig tæt. Derudover skal du sørge for at holde vindueskarmen, og væggene omkring vindueskarmen, tør og ren. Hvis dine vinduer dugger til, når det er koldt eller det regner, kan det være en god ide at tørre vindueskarmen af med en tør klud, så fugten og kondensvandet ikke sætter sig i karmen. Du kan også vaske dine vindueskarme med rengøringsmidler som rodalon, der desinficerer og fjerner fugten. Disse metoder er dog kun effektive, som forebyggelse mod potentielle skimmelsvampe. Du kan altid kende symptomerne på skimmelsvampe. Enten finder du mørke plamager op ad væggene langs vindueskarmen, eller også oplever du en jordslået lugt i hjemmet.

Et tredje symptom på skimmelsvampe kan være et fugtigt indeklima. Hvis du oplever symptomer på skimmelsvamp i din vindueskarm, kan det være for sent at ty til de forebyggende metoder. Det kan være en god ide at få professionel hjælp til at bekæmpe skimmelsvampene, så du er sikker på at komme problemet til livs én gang for alle. Hos Skimmel Remove kan vi fjerne alle typer af skimmelsvampe, uanset om skimmelsvampen sidder i vindueskarmen, eller om problemet er opstået et andet sted i huset. Vi hjælper dig fri fra de modbydelige skimmelsvampe, gennem grøn teknologi, så du også er sikret et sundt indeklima.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor ekspertise

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, med stor kundetilfredshed.

Innovativ grøn teknologi

Effektiv fjernelse af skimmelsvamp med innovativ grøn teknologi.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp spreder sig hurtigt, hvis ikke du får den fjernet.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Vi hjælper med at finde årsagen bag skimmelsvamp.

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, der rykker ud i hele landet, og vi kan både hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos os får du altid en god og professionel service, ligesom du kan være sikker på høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat.

Kontaktoplysninger

Skimmel Remove ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 60 59 40 / 81 71 20 76

E-mail: mg@skimmelremove.dk