Gul Skimmelsvamp

Gul Skimmelsvamp 

Den gule skimmelsvamp vokser, ligesom den hvide skimmelsvamp, på fugtigt og vådt træ, forurenende materialer eller på spånplader. Arten hedder Aspergillus vericolor, og svampedannelserne kan være alt mellem gule, orange, eller gulgrønne  i nuancerne. Det er ikke farven, der afgør hvor skadelige en skimmelsvamp er. Det, der kan have betydning for skimmelsvampens skadelighed er, hvilket giftstoffer, den afgiver. Giftstofferne hedder mykotoksiner, og det er giftstofferne, der kan give symptomer som fysisk ubehag eller allergener ved kontakt.

Mennesker reagerer forskelligt, og det er bestemt ikke os alle sammen, der oplever fysisk ubehag eller gener, hvis vi kommer i kontakt med skimmelsvampene. Børn og astmatikere er særligt udsatte overfor skimmelsvampene. Hvis du oplever symptomer som åndedrætsbesvær, hoste eller hovedpine, og du generelt oplever dårligt indeklima i dit hjem, anbefaler vi, at søge eksperthjælp til at undersøge dit hjem for potentielle skimmelsvampeudbrud. Hos Skimmel Remove hjælper vi dig til at sikre et sundt og godt indeklima.

Vi bekæmper de gule skimmelsvampe med grøn teknologi 

Hos Skimmel Remove går vi ikke kun op i at bekæmpe de gule, såvel som alle de andre typer af skimmelsvampe. Vi går også meget højt op i, at du får genetableret et sundt og grønt indeklima. Et godt indeklima er en af de ting, der har afgørende betydning for din velvære og daglige sundhed. Skimmelsvampe er skadelige for dit indeklima, og derfor er det vigtigt, at du reagere hurtigt, hvis du har mistanke om, at der er udbrud af gule skimmelsvampe i dit hjem, så du begrænser skimmelsvampenes skadelighed i så høj som muligt. Det er ikke alene skimmelsvampe, der kan have skadelig effekt på din sundhed såvel som dit indeklima. De mange kemikalier fra de skrappe rengøringsmidler er også yderst skadelige for indeklimaet i dit hjem. Derfor benytter vi hos Skimmel Remove den grønne metode, MicroClean, når vi bekæmper skimmelsvampene hos dig. På den måde sikrer vi, at du igen får et sundt og godt indeklima, fri for gule skimmelsvampe og kemikalier.            

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *