Skimmelsvamp i kælderen

Har du skimmelsvamp i kælderen?

Kælderen er nok det rum i hjemmet, hvor der hyppigst opstår skimmelsvamp. Der er selvfølgelig en årsag til, at det lige netop er i kælderen, skimmelsvampene ofte bryder ud. Kælderen er ofte beliggende under jorden, og derfor har fugten nemt ved at trænge ind. Kælderen er ofte et af de mere fugtige rum i huset. Skimmelsvampene kræver fugt for at leve, og derfor er det oftest i kældre, at skimmelsvampene først opstår. Men, Skimmelsvampene er levedygtige i de fleste rum i huset, hvis bare der er fugt, ilt, og  organisk materiale til stede. Et skimmelsvampeudbrud i kælderen, kan sagtens betyde, at der også er skimmelsvampe andre steder i huset. Skimmelsvampen kan sprede sig meget hurtigt, da svampesporerne er luftbårne. Det er en god idé, at gennemgå hele huset, hvis du finder skimmelsvampe i din kælder – Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.

Hos Skimmel Remove gennemgår vi hele hjemmet, når vi skal bekæmpe skimmelsvampene for dig. Gennem en grundig gennemgang at hele hjemmet, kan vi bekæmpe selv de svampe, som endnu ikke er synlige. På den måde sikrer vi, at du bliver helt fri for skimmelsvampe, fra første bekæmpelse. Skimmelsvampe er ikke kun irriterende fordi, de kan være besværlige at fjerne. Skimmelsvampene kan også være decideret sundhedsskadelige. Skimmelsvampene kan forårsage flere konsekvenser for dit helbred. Du kan blandt andet opleve konsekvenser som hovedpine, irriterede slimhinder, koncentrationsbesvær og vejrtrækningsproblemer, hvis du lever med skimmelsvampe i kælderen over en længere tid. Derfor er det vigtigt, at du reagerer hurtigt, hvis du har mistanke om, at der er skimmelsvampe i din kælder.

Skimmelsvampene giver en konstant høj luftfugtighed, og en muggen eller jordslået lugt. Skimmelsvamp er altså også skadeligt for dit indeklima. Vi benytter grøn teknologi, til at bekæmpe de skadelige skimmelsvampe. Så du er sikker på et godt indeklima helt fri for både skimmelsvampe og skadelige kemikalier fra rengøringsmidler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *