Symptomer på skimmelsvamp? Løs problemet med Skimmel Remove

Man er næsten aldrig i tvivl, hvis man er ramt af kraftig skimmelsvamp i boligen. Oftest er symptomer på skimmelsvamp mørke plamager på væggene og en våd og klam luft, som er meget ubehagelig for boligens beboere. I nogle tilfælde kan skimmelsvamp derimod ikke ses, så det er vigtigt altid at være opmærksom på indeklimaet og luftfugtigheden i boligen. Hvis du har mistanke om skimmelsvamp i boligen, er det nødvendigt med en hurtig reaktion, så du kan få udbedret skaderne på den bedste og mest effektive måde.

Skimmelsvamp frigiver stoffer, som er sundhedsfarlige

Børn og allergikere er særligt følsomme og kan reagere voldsomt på skimmelsvamp i boligen. Alle kan dog blive ramt af symptomer som:

 • Hovedpine
 • Træthed
 • Svimmelhed
 • Hoste
 • Irriterede øjne
 • Tilstoppet næse
 • Rødme
 • Hududslæt
 • Brændende hud
 • Koncentrationsbesvær
 • Hukommelsessvigt

Skimmel Remove er ved mistanke om skimmelsvamp din erfarne og kompetente partner. Vi rykker ud i hele landet med det nyeste udstyr og miljørigtige midler, der effektivt fjerner den mest genstridige skimmelsvamp. Symptomer på skimmelsvamp? Så tøv ikke med at ringe til os på 70 60 59 40 allerede i dag!

Vi tjekker din bolig ved symptomer på skimmelsvamp

Ved mistanke om skimmelsvamp rykker vi hurtigt ud og tjekker din bolig, så du får vished omkring omfanget af den præcise vækst. På den måde får du et grundigt overblik over skadens omfang. Herefter bekæmper vi skimlen akut med tørdamp – også kendt som MicroClean-metoden.

Når vi har fjernet alt skimmelsvamp fra din bolig, forebygger vi ved at fjerne vækstbetingelserne ved at isolere og etablere nye konstruktioner mv. På den måde er du godt sikret imod nye skimmelsvamp-angreb i fremtiden.

Tegn på skimmelsvamp – Et dårligt indeklima er sjældent et godt tegn

Udover de synlige plamager på væggene, kan et dårligt indeklima også være et tegn på skimmelsvamp – eksempelvis ved en konstant høj luftfugtighed, uanset hvor meget du lufter ud dagligt.

Skal vi eliminere alle symptomer på skimmelsvamp i din bolig? Og samtidig minimere risikoen fra angreb i fremtiden? Så giv os endelig et kald på 70 60 59 40 eller udfyld formularen her på siden.

Vores erfaring og viden er din garanti for et godt resultat!

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor ekspertise

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, med stor kundetilfredshed.

Innovativ grøn teknologi

Effektiv fjernelse af skimmelsvamp med innovativ grøn teknologi.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp spreder sig hurtigt, hvis ikke du får den fjernet.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Vi hjælper med at finde årsagen bag skimmelsvamp.

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, der rykker ud i hele landet, og vi kan både hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos os får du altid en god og professionel service, ligesom du kan være sikker på høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat.

Kontaktoplysninger

Skimmel Remove ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 60 59 40 / 81 71 20 76

E-mail: mg@skimmelremove.dk