Skimmelsvamp på loftet

Skimmelsvamp på loftet – Hvad skal jeg gøre?

Loftet er ligesom kælderen og badeværelset et af de steder i hjemmet, hvor der ofte kan forekomme skimmelsvamp. Der er ofte fugtigt på loftet, qua loftets placering tæt på fundamentet. Både regnvand, vind og vejr, kan nemt trænge ind på loftet, hvis ikke der er ordentligt isoleret på loftet, eller taget er utæt. Risikoen for høj fugtighed skaber risiko for udbrud af skimmelsvampe. Hvis ikke du er påpasselig kan skimmelsvampene på loftet være sværere at opdage. For mange er  da loftet ikke et rum, man oftest opholder sig i. Hvis du har mistanke om skimmelsvamp i dit hus, er det en rigtig god ide at gennemgå huset fra loft til kælder, for at finde ud af, hvor i huset skimmelsvampen er opstået. På loftet er et sted, som er nemt at overse i jagten på de modbydelige skimmelsvampe. Men på loftet er også et rum, der er udsat for jævnlig fugtpåvirkning. Jo fugtigere loftet er, jo større er risikoen for, at der kan opstå skimmelsvamp på loftet.

Det bedste, du kan gøre for at forebygge skimmelsvamp på loftet, er at sørge for at holde loftet tørt og fri fra al fugt. Du kan også forebygge med rodalon, de steder, hvor du er særligt bekymret for, at der kan opstå fugt. Men hvis du kan se symptomer på skimmelsvamp på loftet, er forebygning ikke længere nok. Her er det bedste, du kan gøre, at søge professionel hjælp, hos en ekspert. Hos Skimmel Remove er vi eksperter indenfor fjernelse og bekæmpelse af skimmelsvamp.

Du behøver ikke bekymre dig om at skulle opsporer alle skimmelsvampeudbruddene i dit hjem – den klarer vi for dig. Vi gennemgår hele huset, så du slipper af med skimmelsvampene én gang for alle. Vi bruger grøn teknologi, når vi bekæmper skimmelsvampene. Vi hjælper dig ikke alene af med de sundhedsskadelige svampesporer, vi sørger også for, at du får et sundt indeklima, fri for giftstoffer fra de skrappe rengøringsmidler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *