Vi afhjælper med fugt i kælder og resten af boligen

En kælder er særligt udsat for fugt. Det skyldes, at vand udefra kan trænge ind i vægkonstruktionen og dermed videre ind og give mærker og plamager på væggene. Fugt i kælder kan desuden medvirke til et dårligt indeklima, der både kan være skadeligt for mennesker og inventar. Hos Skimmel Remove har vi mange års erfaring med fjernelse af fugt i kælder og i resten af boligen, og vi rykker altid ud med de mest effektive produkter og udstyr, så du kan være sikker på et godt resultat. Fugt i kælderen? Så er Skimmel Remove løsningen!

Vandskade eller skimmelsvamp? Vi fjerner effektivt fugt i kælder

Uanset om du er uheldig at have vandskade, eller om kælderen er ramt af skimmelsvamp, har vi den praktiske erfaring og faglige viden til at afhjælpe problemet. Vi rykker eksempelvis gerne ud med en affugter, der kan indstilles ved den helt rette temperatur og hastighed. Med en såkaldt kondenstørring kan du undgå varige skader på bygning og inventar.

Både vandskader og skimmelsvamp skal håndteres så hurtigt som muligt. Vi rykker ud med det samme og sørger for en hurtig og professionel proces, hvor de ramte gulve og vægge gennemtørres. Ved at få bugt med fugten i selve bygningskonstruktionen, sikrer du også et sundt og tørt indeklima – til gavn for både beboere og inventar.

Vi kan desuden også hjælpe med fugt i resten af huset og med udbedring af fugt i lejlighed. Vi sidder klar med kompetent rådgivning på 70 60 59 40.

Høj kvalitet og respekt for miljøet

Når vi rykker ud til fjernelse af fugt i kælder, hus og lejlighed lægger vi altid stor vægt på et veludført stykke arbejde af høj kvalitet. Under selve arbejdet benytter vi os udelukkende af bæredygtige og miljøvenlige produkter uden kemikalier – en god sikkerhed for dig selv og vores alle sammens miljø.

Vil du have et uforpligtende tilbud på fjernelse af fugt i kælder? Så ring til os på 70 60 59 40 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor ekspertise

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, med stor kundetilfredshed.

Innovativ grøn teknologi

Effektiv fjernelse af skimmelsvamp med innovativ grøn teknologi.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp spreder sig hurtigt, hvis ikke du får den fjernet.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Vi hjælper med at finde årsagen bag skimmelsvamp.

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, der rykker ud i hele landet, og vi kan både hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos os får du altid en god og professionel service, ligesom du kan være sikker på høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat.

Kontaktoplysninger

Skimmel Remove ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 60 59 40 / 81 71 20 76

E-mail: mg@skimmelremove.dk