​Miljøsanering – kortlægning og nedrivning

Vi lægger vægt på kvalitet og sikkerhed

Har du brug for miljøsanering i forbindelse med nedrivning af en bygning? Så kan du kontakte os. Hos Skimmel Remove har vi stor ekspertise med kortlægning af miljøfarlige stoffer og med nedrivninger af bygninger.

Vi hjælper private, virksomheder og offentlige institutioner i bl.a. Søborg, Hellerup, Vanløse og det øvrige Sjælland samt i resten af landet. Alle vores kunder kan se frem til høj kvalitet og sikkerhed i vores arbejde.

Vi overholder alle krav, love og regler

Måske skal du rive en bygning ned, men du er i tvivl om forekomsten af miljøfarlige materialer. Det er din pligt at kortlægge de miljøfarlige stoffer, når bygningen skal nedrives, så de kan adskilles fra det øvrige affald.

Vi har mange års erfaring med miljøsaneringer, herunder både PCB, asbest, bly og skimmelsvamp. Vi har både den nødvendige faglige viden og den praktiske erfaring. Derfor kan du trygt overlade opgaven til os.

Vi sikrer altid et godt og sikkert arbejde, hvor alle gældende krav, love og regler bliver overholdt. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere i nedrivningsbranchen. Dermed kan vi sammensætte et team, der passer præcis til din opgave. Vi kan også være tovholder på almindelige nedrivningsopgaver.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Nedrivning
  • Blysanering
  • PCB-sanering
  • Asbestsanering
  • Skimmelsvampsanering
  • Anden miljøsanering

Vi lægger stor vægt på at beskytte vores allesammens miljø. Derfor udfører vi altid vores arbejde med blik for miljøet og med bæredygtige og miljørigtige metoder. Vi bruger udelukkende det nyeste udstyr, der sikrer en effektiv arbejdsproces og samtidig sikrer en korrekt håndtering af miljøfarligt materiale.

Hvad er miljøsanering?

Miljøsanering handler om kildesortering i forbindelse med en renovering eller nedrivning, hvor farlige stoffer og materialer såsom PCB, asbest og bly samt skimmelsvamp fjernes og bortskaffes sikkert og forsvarligt.

Lad et professionelt team stå for miljøsaneringen og nedrivningen, hvis din opgave skal udføres effektivt og korrekt. Ring til os eller udfyld formularen her på siden, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om vores ydelser og priser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor ekspertise

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, med stor kundetilfredshed.

Innovativ grøn teknologi

Effektiv fjernelse af skimmelsvamp med innovativ grøn teknologi.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp spreder sig hurtigt, hvis ikke du får den fjernet.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Vi hjælper med at finde årsagen bag skimmelsvamp.

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, der rykker ud i hele landet, og vi kan både hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos os får du altid en god og professionel service, ligesom du kan være sikker på høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat.

Kontaktoplysninger

Skimmel Remove ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 60 59 40 / 81 71 20 76

E-mail: mg@skimmelremove.dk