Få eksperthjælp til din opgave

Står du og skal rive en bygning ned? Men er du i tvivl om forurening og miljøfarlige materialer? Som ejer af en bygning, der skal rives ned, er det din pligt at kortlægge miljøfarlige stoffer, så det kan adskilles fra det øvrige affald. Hos Skimmel Remove har vi mange års erfaring med miljøsanering, herunder både PCB, asbest, bly og skimmelsvamp sanering. Vi har både den nødvendige faglige viden og praktiske erfaring, så du kan trygt overlade opgaven til os.

Effektivt og korrekt udført miljøsanering? Ring til os på 70 60 59 40, hvor vi sidder klar med et uforpligtende tilbud – Vi rykker ud i hele landet, og vi kan både hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner.

Korrekt bortskaffelse af miljøfarligt affald ved miljøsanering

Hvis du vælger os til at stå for miljøsaneringen i forbindelse med nedrivningen af en bygning, kan du være sikker på et godt udført stykke arbejde, hvor alle gældende regler og love overholdes. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere i nedrivningsbranchen, så vi kan sammensætte et team, der passer til netop din opgave. Udover miljøsanering, kan vi også være tovholder på almindelig nedrivning – her vil vi ligeledes klare opgaven i samarbejde med et tilknyttet nedrivningsfirma.

Skimmel Remove kan hjælpe med:​

  • PCB Sanering
  • Asbest Sanering
  • Bly Sanering
  • Skimmelsvamp Sanering

Miljøsanering med grøn profil

Hos Skimmel Remove vægter vi beskyttelsen af vores allesammens miljø højt. Derfor foregår alt, vi foretager os med blik for miljøet samt bæredygtige og miljørigtige metoder. Derfor bruger vi udelukkende det nyeste udstyr, som både sikrer en effektiv arbejdsproces og som sikrer en korrekt håndtering af miljøfarligt materiale.

Få et uforpligtende tilbud på miljøsanering

Lad et professionelt team stå for din miljøsanering! Kontakt Skimmel Remove og hør mere om dine muligheder.


Ring på 70 60 59 40 eller udfyld formularen her på siden.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor ekspertise

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, med stor kundetilfredshed.

Innovativ grøn teknologi

Effektiv fjernelse af skimmelsvamp med innovativ grøn teknologi.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp spreder sig hurtigt, hvis ikke du får den fjernet.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Vi hjælper med at finde årsagen bag skimmelsvamp.

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, der rykker ud i hele landet, og vi kan både hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos os får du altid en god og professionel service, ligesom du kan være sikker på høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat.

Kontaktoplysninger

Skimmel Remove ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 60 59 40 / 81 71 20 76

E-mail: mg@skimmelremove.dk