​SkamoWall Basic-isolering forebygger fugt og skimmel

Vi er eksperter i fugtregulerende isoleringsplader

Overvejer du at isolere med SkamoWall? Så lad os klare monteringsarbejdet for dig. Hos Skimmel Remove er vi eksperter i bekæmpelse og forebyggelse af fugt og skimmel.

Vi opsætter indvendige isoleringsplader for private, erhverv og offentlige institutioner i bl.a. Søborg, Hellerup og Vanløse samt på resten af Sjælland og alle andre steder i landet.

Vores kunder kan altid se frem til et grundigt og professionelt arbejde. Udover vi har fokus på høj kvalitet, lægger vi vægt på langtidsholdbare resultater, der ligger bunden for et godt indeklima uden fugt- og skimmelproblemer.

Isoleringen flytter fugt fra den kolde til den varme side

SkamoWall-plader er løsningen på tilbagevendende problemer med fugt, skimmel og dårligt indeklima i boliger og andre ejendomme. Isoleringspladerne flytter fugt fra den kolde side af væggen til den varme side, hvor den kan fordampe ud i rummet.

Vi kan levere plader i tykkelser fra 35 millimeter til 100 millimeter, og de er både isolerende og ikke-brandbare.

Fordelen ved SkamoWall Basic er bl.a.:

  • Pladerne er fugtregulerende og lader væggen ånde. Dermed undgår du kolde og fugtige indvendige vægge med fugt og måske skimmelsvamp.
  • Pladerne forbygger skimmel, og de er testet af Teknologisk Institut, hvor der ikke blev observeret skimmelvækst på overfladen.
  • Pladerne har en høj isoleringsværdi og kan reducere energiforbruget med op til 70 % i forhold til en ikke-isoleret murstensvæg.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af SkamoWall

Du er velkommen til at få flere oplysninger om isoleringspladerne og om vores priser. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven.

Samtidig kan vi få en snak om dine ønsker og behov, herunder eventuelle problemer med fugt og skimmel i boligen eller i kælderen. Herefter laver vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for opsætning af SkamoWall.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor ekspertise

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, med stor kundetilfredshed.

Innovativ grøn teknologi

Effektiv fjernelse af skimmelsvamp med innovativ grøn teknologi.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp spreder sig hurtigt, hvis ikke du får den fjernet.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Vi hjælper med at finde årsagen bag skimmelsvamp.

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, der rykker ud i hele landet, og vi kan både hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos os får du altid en god og professionel service, ligesom du kan være sikker på høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat.

Kontaktoplysninger

Skimmel Remove ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 60 59 40 / 81 71 20 76

E-mail: mg@skimmelremove.dk