​Undersøgelse af skimmelsvamp hurtigt og effektivt

Vi bekæmper skimmel med innovativ grøn teknologi

Har du behov for en grundig og professionel undersøgelse af skimmelsvamp? Så lad os varetage opgaven for dig. Hos Skimmel Remove har vi stor ekspertise med opsporing, bekæmpelse og forebyggelse af skimmel for private, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi servicerer kunder i bl.a. Søborg, Hellerup og Vanløse samt andre steder på Sjælland og i resten af landet. Vores kunder kan altid forvente et grundigt og professionelt arbejde, hvor vi har fokus på høj kvalitet og langtidsholdbare resultater. Det sker med innovativ grøn teknologi.

En skimmelsvampeundersøgelse består af test og lokalisering

Fugtige områder er et perfekt miljø for skimmelsvampen, og den spreder sig hurtigt. Derfor er det vigtigt med en hurtig indsats, hvis der er mistanke om et skimmelsvampeangreb.

Vi rykker hurtigt ud, hvis du ønsker en undersøgelse for skimmelsvamp. En skimmelsvampeundersøgelse består af test, opsporing og lokalisering, hvorpå vi måler den præcise vækst, hvis vi finder skimmel.

Herefter udfører vi selve skimmelafrensningen med en yderst miljøvenlig tørdampning ved 180 grader. Behandlingen er kemikaliefri. Der er tale om en klassisk metode, som hedder mikroclean.

Skimmelsvampen lugter ikke godt, men vi kan ligeledes fjerne den dårlige lugt, der tit opstår i forbindelse med skimmelsvamp. Det sker med en ozongenerator, der effektivt eliminerer de dårlige lugte, som skaber ubehag og et usundt indeklima. Dog kan vi først fjerne lugten, når vi har fjernet al skimmelvækst.

Afslutningsvist går vi i gang med det forebyggende arbejde, hvor vi fjerner vækstbetingelserne for skimmel. Det kan ske ved at isolere og etablere nye konstruktioner.

Vi er med dig fra start til slut, og vi sørger for at sætte dig godt ind i processen. Dermed kan du være tryg hele vejen fra undersøgelse af skimmelsvamp til den efterfølgende skimmelafrensning.

Bestil undersøgelse af skimmelsvamp i din bolig

Har du problemer med mørke plamager på væggene? Og er du træt af et dårligt indeklima og dårlig lugt i din bolig? Så få en professionel skimmelsvampeundersøgelse hurtigst muligt – vi har over 20 års erfaring i branchen. 

Kontakt os gerne for at høre mere om vores ydelser og priser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for undersøgelse af skimmelsvamp.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor ekspertise

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, med stor kundetilfredshed.

Innovativ grøn teknologi

Effektiv fjernelse af skimmelsvamp med innovativ grøn teknologi.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp spreder sig hurtigt, hvis ikke du får den fjernet.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Vi hjælper med at finde årsagen bag skimmelsvamp.

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, der rykker ud i hele landet, og vi kan både hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos os får du altid en god og professionel service, ligesom du kan være sikker på høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat.

Kontaktoplysninger

Skimmel Remove ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 60 59 40 / 81 71 20 76

E-mail: mg@skimmelremove.dk