Få foretaget en grundig og professionel skimmelsvamp undersøgelse af Skimmel Remove

Har du problemer med skimmelsvamp i din bolig? Så er det vigtigt at få det undersøgt hurtigst muligt! Fugtige områder skaber et perfekt miljø for skimmelsvampen og den spreder sig hurtigt. Hos Skimmel Remove har vi mange års erfaring med effektiv fjernelse af skimmel i boligen – naturligvis med innovativ grøn teknologi. Vi er med dig fra start til slut, og vi sørger altid for at sætte dig godt ind i processen, så du er tryg hele vejen, og så du kan få bugt med skimmelsvampen.

Lokalisering og fjernelse af skimmelsvamp

Læs med her og få mere at vide omkring vores grundige skimmelsvamp undersøgelse.

Skal vi foretage en måling og test af skimmelsvamp for dig? Så er du meget velkommen til at ringe til os på 70 60 59 40, hvor vi både sidder klar til at rådgive og svare på de spørgsmål du måtte have om skimmelsvamp.

Vil du booke en tid så giv os et kald, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan foretage en skimmelsvamp undersøgelse hjemme hos dig. Skimmel Remove holder til i Søborg, men vi rykker ud i hele landet – både hos private, erhverv og offentlige institutioner.

Måling af skimmelsvamp – Vi opsporer skimmelsvampen hurtigt og effektivt!

Hvis du har mistanke om skimmelsvamp, rykker vi hurtigt ud og foretager en skimmelsvamp undersøgelse. Skimmelsvamp undersøgelsen måler omfanget af den præcise vækst. Herefter udføres selve skimmelafrensningen med en yderst miljøvenlig tørdampning. Skimmelsvampen lugter, og vi kan ligeledes også fjerne den dårlige lugt, som der tit opstår i forbindelse med skimmelsvamp. Dette gøres med en ozongenerator, der effektivt eliminerer de dårlige lugte, som skaber ubehag og et usundt indeklima. Denne metode tages først i brug, når vi har fjernet alt vækst af skimmelsvamp.

Efter skimmelsvamp undersøgelsen, der både består af måling og test af skimmelsvamp, kan vi gå i gang med det forebyggende arbejde, hvor vi fjerner vækstbetingelserne for skimlen ved eksempelvis at isolere og etablere nye konstruktioner.

Bestil en skimmelsvamp undersøgelse og få din sunde hverdag tilbage

Har du problemer med mørke plamager på væggene? Og er du træt af et dårligt indeklima og dårlig lugt i din bolig? Så få en professionel skimmelsvamp undersøgelse hurtigst muligt – vi har over 20 års erfaring i branchen.

Ring til os på 70 60 59 40 eller skriv via kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor ekspertise

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, med stor kundetilfredshed.

Innovativ grøn teknologi

Effektiv fjernelse af skimmelsvamp med innovativ grøn teknologi.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp spreder sig hurtigt, hvis ikke du får den fjernet.

Forebyggelse af skimmelsvamp

Vi hjælper med at finde årsagen bag skimmelsvamp.

Skimmel Remove ApS er et erfarent firma, der rykker ud i hele landet, og vi kan både hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner. Hos os får du altid en god og professionel service, ligesom du kan være sikker på høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat.

Kontaktoplysninger

Skimmel Remove ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 60 59 40 / 81 71 20 76

E-mail: mg@skimmelremove.dk