Fuger

Skimmelsvamp i fuger i hjemmet

Er der sorte pletter på fuger i badeværelset eller i vinduer i hjemmet, så er der stor sandsynlighed for, at det er skimmelsvamp. Der kan nemt opstå skimmelsvamp i fuger, i fugtige områder som badeværelser og mellem vinduer. Badeværelset er et rum, der tit er fugtigt, og derfor er et perfekt miljø for skimmel. Opdager du skimmelsvamp i fuger mellem fliserne eller i fuger i vinduet, så er det vigtigt at få dem fjernet. For det første er det ikke pænt med sorte fuger, og for det andet det er skimmelsvamp især skidt for indeklimaet og kan være skadeligt for helbredet. 

Undgå skimmelsvamp i fuger på badeværelset

For at undgå skimmel i fuger på badeværelset, er det for det første vigtigt, at man husker at lufte godt ud og tørre grundigt af, efter man har været i bad. Gør man ikke det, skaber man et fugtigt miljø, som danner skimmelsvamp i fugerne. For det andet, så danner overskudsvand på fliser og i fuger kalk, og dannes der først kalk, så kan skidt og snavs sætte sig fast i kalken, hvilket giver skimmelsvamp de absolut bedste vækstbetingelser. Udover god udluftning og grundig aftørring, så kan du med fordel også foretage en forebyggende behandling, hvor du tørrer dine fuger af med eksempelvis Rodalon. Rodalon er desinficerende og kan bl.a. hjælpe med at forebygge skimmelsvamp i fuger. Det er en god idé at tjekke fugerne årligt, for hvis de ikke er tætte, kan vand trænge ind bag fliserne og danne skimmelsvamp i fugerne. 

Hos Skimmel Remove har vi mange års erfaring med skimmelsvamp. Vi ved, hvor svært det kan være at slippe af med skimmelsvamp i fuger og vinduer, så hvis du har givet op, kan vi træde til. I nogle tilfælde kan det stå så slemt til, at du ikke selv kan klare det, og i så fald så står vi klar til at hjælpe dig! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *