Affugtning

Effektiv affugtning og kompetent skimmelsvamp undersøgelse

Har du problemer med mørke plamager på væggene? Og er der et dårligt indeklima i din bolig? Hos Skimmel Remove giver vi dig din sunde hverdag tilbage! Vi har over 20 års erfaring i branchen – altid med fokus på høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat. Vi kan hjælpe med alt inden for affugtning, og det gælder både ved skimmelsvamp og vandskade. Skal vi også hjælpe dig? Så læs med her og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde.

Ved akutte problemer er du velkommen til at ringe til os på (+45) 70 60 59 40. Vi rykker ud til affugtning i hele landet for både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Affugtning og skimmelsvamp undersøgelse med den nyeste teknologi

Når vi rykker ud til affugtning samt skimmelsvamp undersøgelse og behandling, kommer vi med de nyeste udstyr, der sikrer en præcis og dækkende måling af problemets omfang. Til selve behandlingen benytter vi os udelukkende af innovativt udstyr og de mest miljørigtige produkter, som både er en god sikkerhed for miljøet, boligens beboere og inventaret.

Med affugtning og effektiv skimmelsvamp behandling kan vi:

  • Give dig din sunde hverdag tilbage
  • Fjerne skimlen fuldstændig med det rette udstyr
  • Udføre skimmelafrensningen med en yderst miljøvenlig tørdampning
  • Sikre din bolig, så vækstbetingelserne for skimmelsvamp ikke kommer tilbage
  • Rådgivning i forbindelse med forebyggelse af skimmelsvamp

Få et sundt indeklima med professionel affugtning

Når vi rykker ud til en affugtning medbringer vi vores ozongenerator, der dels fjerner den dårlige lugt, der kan opstå i forbindelse med fugt samt normaliserer luftfugtigheden og derved forbedrer indeklimaer.

Skal vi også hjælpe dig af med fugt og dårlig luft i din bolig? Så giv os endelig et kald på (+45) 70 60 59 40. Tag affære tidligt, så sparer du sig selv for en masse besvær!

Efter selve behandlingen anbefaler vi altid at bruge en rådgiver til stikprøvekontrol – på den måde sikrer du et optimalt indeklima og beskytter din bolig for fremtidige angreb fra skimmelsvampen.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 70 60 59 40 eller send en mail til mg@skimmelremove.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.