Om os

Om ​Skimmel Remove ApS

Effektiv fjernelse af skimmelsvamp med innovativ grøn teknologi

Hos Skimmel Remove har vi over 20 års erfaring med fjernelse af skimmelsvamp, fugt og dårligt indeklima. Når vi skal fjerne skimmelsvamp bruger vi udelukkende miljørigtige produkter og grøn innovativ teknologi, der er nænsomt mod miljøet, mennesker og inventar. Glade og tilfredse kunder er altafgørende for os! Vi tilbyder at hjælpe dig i mål, lige fra afklaring og overblik over skimmelsvampen, til behandling af de ramte områder. Når vi som professionelt skimmelsvamp firma rykker ud til en opgave, hjælper vi typisk med:

  • Tjek af din bolig – ved mistanke om skimmelsvamp undersøger og måler vi omfanget af den præcise vækst.
  • Bekæmpelse af skimmelsvamp – vi fjerner skimmelsvampen akut med tørdamp, MicroClean.
  • Forebyggelse – vi fjerner vækstbetingelserne for skimlen ved at isolere og etablere nye konstruktioner osv. På den måde forebygger vi, at skimmelsvampen kommer tilbage.
  • Uvildig kontrol – professionel rådgivning og stikprøvekontrol, efter vi har fjernet skimmelsvampen.

Udover bekæmpelse og fjernelse af skimmelsvamp kan vi også hjælpe dig med affugtning og miljøsanering.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 70 60 59 40 eller send en mail til mg@skimmelremove.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.