Miljø- og skimmelsanering københavn

Miljø- og skimmelsanering service– kortlægning og nedrivning

Vi lægger vægt på kvalitet og sikkerhed

Har du brug for miljø- eller skimmelsanering i forbindelse med nedrivning af en bygning? Så kan du kontakte os. Hos Skimmel Remove har vi stor ekspertise med kortlægning af miljøfarlige stoffer og med nedrivninger af bygninger.

Vi hjælper private, virksomheder og offentlige institutioner i bl.a. Søborg, Hellerup, Vanløse og det øvrige Sjælland samt i resten af landet. Alle vores kunder kan se frem til høj kvalitet og sikkerhed i vores arbejde.

Vi overholder alle krav, love og regler

Måske skal du rive en bygning ned, men du er i tvivl om forekomsten af miljøfarlige materialer. Det er din pligt at kortlægge de miljøfarlige stoffer, når bygningen skal nedrives, så de kan adskilles fra det øvrige affald.

Vi har mange års erfaring med miljø- og skimmelsanering, herunder både PCB, asbest, bly og skimmelsvamp. Vi har både den nødvendige faglige viden og den praktiske erfaring. Derfor kan du trygt overlade opgaven til os.

Vi sikrer altid et godt og sikkert arbejde, hvor alle gældende krav, love og regler bliver overholdt. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere i nedrivningsbranchen. Dermed kan vi sammensætte et team, der passer præcis til din opgave. Vi kan også være tovholder på almindelige nedrivningsopgaver.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Nedrivning
  • Blysanering
  • PCB-sanering
  • Asbestsanering
  • Skimmelsvampsanering
  • Anden miljøsanering

Vi lægger stor vægt på at beskytte vores allesammens miljø. Derfor udfører vi altid vores arbejde med blik for miljøet og med bæredygtige og miljørigtige metoder. Vi bruger udelukkende det nyeste udstyr, der sikrer en effektiv arbejdsproces og samtidig sikrer en korrekt håndtering af miljøfarligt materiale.

Hvad er miljøsanering?

Miljøsanering handler om kildesortering i forbindelse med en renovering eller nedrivning, hvor farlige stoffer og materialer såsom PCB, asbest og bly samt skimmelsvamp fjernes og bortskaffes sikkert og forsvarligt.

Lad et professionelt team stå for miljøsaneringen og nedrivningen, hvis din opgave skal udføres effektivt og korrekt. Ring til os eller udfyld formularen her på siden, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om vores ydelser og priser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 70 60 59 40 eller send en mail til mg@skimmelremove.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.