Fugt i kælder

Fugt i kælder – få et sundt indeklima og undgå skader

Vi leverer langtidsholdbare løsning mod fugtproblemer

Ønsker du hjælp til at fjerne fugt i kælder? Så lad os hjælpe dig med at fjerne fugtproblemet. Hos Skimmel Remove har vi stor ekspertise med skimmelbekæmpelse og affugtning med videre.

Vi affugter hos private, i virksomheder og i offentlige institutioner i bl.a. Søborg, Hellerup og Vanløse samt på hele Sjælland og resten af landet. Vores kunder kan altid se frem til høj kvalitet og langtidsholdbare resultater.

Vandskader er skadelige for mennesker og bygninger

Vi har mange års erfaring med at fjerne fugt. Det kan være fugt i kælderen, men også i resten af boligen. Vi har effektive produkter og professionelt udstyr, så du kan undgå, at der opstår skader, eller at skaderne breder sig.

En kælder er særligt udsat for fugt. Det skyldes, at udefrakommende vand kan trænge ind i vægkonstruktionen og dermed videre ind i kælderen. Det kan give mærker og plamager på væggene. Fugt i kælder kan desuden medvirke til et dårligt indeklima, som kan være skadeligt for både mennesker og inventar.

Uanset om du blot har en fugtig kælder på grund af en vandskade, eller om kælderen er ramt af skimmelsvamp, så kan vi hjælpe. Vi har den praktiske erfaring og faglig viden til at løse problemet. Vi kan f.eks. rykke ud med en affugter, der kan indstilles med den helt rette temperatur og hastighed. Med en såkaldt kondenstørring kan du undgå varige skader på bygningen.

Vandskader og skimmelsvamp skal håndteres så hurtigt som muligt. Derfor er det vigtigt med en hurtig og professionel proces, hvor de ramte gulve og vægge gennemtørres. Ved at få bugt med fugten i selve bygningskonstruktionen sikrer du også et sundt og tørt indeklima – til gavn for både beboere og inventar.

Vi fjerner fugt i kælder med miljøvenlige produkter

Når vi rykker ud for at fjerne fugt i kældre og boliger lægger vi altid stor vægt på at levere et veludført stykke arbejde af høj kvalitet. Vi anvender udelukkende bæredygtige og miljøvenlige produkter uden kemikalier. Det er en ekstra sikkerhed for dig og for vores allesammens miljø.

Fjern fugt i kælder eller i hele boligen med vores hjælp. Vi sidder klar med kompetent rådgivning. Ring til os eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi fortæller meget gerne mere om vores ydelser og priser. Herefter kan vi give et uforpligtende tilbud med en god pris.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 70 60 59 40 eller send en mail til mg@skimmelremove.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.