Skimmelsvamp undersøgelse

Grundig og professionel skimmelsvamp undersøgelse

Har du problemer med skimmelsvamp i din bolig? Så er det vigtigt at reagere hurtigt! Hos Skimmel Remove har vi mange års erfaring med effektiv fjernelse af skimmel i boligen – naturligvis med innovativ grøn teknologi. Vi er med dig fra start til slut, og vi sørger altid for at sætte dig godt ind i processen, så du er tryg hele vejen. Læs med her og få mere at vide omkring vores grundige skimmelsvamp undersøgelse.

Skal vi foretage måling & test af skimmelsvamp for dig? Så er du meget velkommen til at ringe til os på +45 70 60 59 40, hvor vi både sidder klar til at rådgive og aftale et tidspunkt for en skimmelsvamp undersøgelse hjemme hos dig – vi holder til i Søborg, men rykker ud i hele landet hos både private, erhverv og offentlige institutioner.

Få overblik over problemet med måling af skimmelsvamp

Hvis du har mistanke om skimmelsvamp rykker vi hurtigt ud og foretager en skimmelsvamp undersøgelse, hvor vi måler omfanget af den præcise vækst. Herefter udføres selve skimmelafrensningen med en yderst miljøvenlig tørdampning, ligesom vi også kan fjerne den dårlige lugt, som der tit opstår i forbindelse med skimmelsvamp. Dette gøres med en ozongenerator, der effektivt eliminerer de dårlige lugte, som skaber ubehag og et usundt indeklima. Denne metode tages først i brug, når vi har fjernet alt vækst fra skimmelsvamp.

Efter undersøgelsen, der både består af måling & test af skimmelsvamp, kan vi gå i gang med det forebyggende arbejde, hvor vi fjerner vækstbetingelserne for skimlen ved eksempelvis at isolere og etablere nye konstruktioner.

Bestil en skimmelsvamp undersøgelse og få din sunde hverdag tilbage

Har du problemer med mørke plamager på væggene? Og er du træt af et dårligt indeklima og dårlig lugt i din bolig? Så få en professionel skimmelsvamp undersøgelse hurtigst muligt – vi har over 20 års erfaring i branchen.

Ring til os på +45 70 60 59 40 eller skriv via kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid.

Kontakt os